Обележавање десетогодишњице факултета

Обележавање десетогодишњице факултета

20.04.2018.

Овог петка, 20.04.2018. године, Интегрисани образовни систем имао је диван разлог за славље – прослављала се десетогодишњица постојања Факултета за пословне студије и право, од кога је све почело и захваљујући коме су касније настали и остали делови Образовног система, међу којима је и Средња школа УШЋЕ.
Ученице I године из Београда, Теодора Вучинић, Наталија Мијатовић и Милица Крстовић, својим присуством и наступом дале су лични допринос овом лепом и свечаном догађају. Рецитовале су монологе из драме Љ.Симовића Хасанагиница, као и делове из поезије америчког песника Ч.Фина.
Ђаци И године истуреног одељења из Трстеника приказали су занимљив и духовит скеч о проблемима родитељства, који су у данашње време прилично учестали.
Овом приликом поносимо се нашом драгом колегиницом Марином Пауновић, проф. музичког из Београда, која је написала, компоновала, а на крају и отпевала химну посвећену Интегрисаном образовном систему.
Сви присутни тога дана могли су да се упознају са историјатом Факултета за пословне студије и право, са многим лепим, али и тешким стварима са којима се Факултет сусретао током свога развоја. Међутим, сложност једне породице, вредан рад, упорност, стрпљење и храброст да се уведу ствари које нико до тада није увео, довеле су Факутет до читавог једног система, коме данас и ми припадамо.
Имамо од кога да учимо и надамо се да ће и Средња школа УШЋЕ једног дана прослављати своју десетогодишњицу…

Српски