AMBASADORI GOVORE: Iran – danas i sutra

AMBASADORI GOVORE: Iran – danas i sutra

Učenici i nastavnici Srednje škole UŠĆE, 24.aprila 2017.godine, imali su častda prisustvuju predavanju Ambasadori govore. Predavanje je bilo deo vannastavnih aktivnosti Fakulteta za poslovne studije i pravo i Fakulteta za strateški i operativni menadžment.

AMBASADORI GOVORE: Iran – danas i sutra
Gostujuće predavanje održao jeopunomoćeni ambasador Islamske Republike Iran u Republici Srbiji, gospodin Hossein Molla Abdollahi. Tema predavanja je bila Iran – danas i sutra. Uvaženi Ambasador svoje izlaganje započeo je prikazom fascinantne istorije ove magične zemlje, da bi izlaganje bilo završeno sa savremenim temama iz oblasti ekonomije, obrazovanja i privrede.

Naravno, naši učenici iskoristili su i ovu priliku da priđu i upoznaju se sa gospodinom Hossein Molla Abdollahijem. Nadamo se, da su mladost i entuzijazam učenika naše škole, kao i studenata fakulteta, na njegovu ekselenciju takođe ostavili pozitivan utisak. Zahvaljujemo se njegovoj ekselenciji na izdvojenom vremenu i na održanom predavanju, koje će našim učenicima ostati u veoma lepom sećanju.

Srpski