DOBRO DOŠLI!

DOBRO DOŠLI!

03.09.2018.

I ovog septembra Srednja škola UŠĆE otvorila je vrata svim svojim starim, ali i novim učenicima.

Naše srednjoškolce je kao i prošle godine pozdravio jedan od osnivača  prof. dr Milan Radosavljević, dekan Fakulteta za poslovne studije i pravo. ,,Nadam se da ste se svi lepo odmorili, da ste prijatno proveli letnji raspust, napunili baterije pozitivnom energijom i da se veselite novoj školskoj godini.

Sa velikim zadovoljstvom se obratio učenicima prvog razreda i ohrabrio ih zbog početka novog obrazovnog olimpijskog ciklusa u trajanju od 4 godine. “Budite srećni i ponosni što upisujete školu, koja je pristup nastavi, učenju i radu sa vama digitalizovala i osavremenila.“ Ovom prilikom napomenuo je da je Srednja škola UŠĆE u službi svakog učenika i da će se i sami uveriti da je Srednja škola UŠĆE – škola u kojoj je svaki učenik bitan.

Naravno, prisutne učenike pozdravio je i v.d. direktora škole Aleksandar Grujičić.

Nakon pozdravnih reči usledilo je i grupno fotografisanje sve tri generacije učenika, ali i fotografisanje svakog odeljenja sa svojim odeljenskim starešinom. Mi vam fotografijama prenosimo delić atmosfere, a već od sutra se vidimo u školskim klupama – vraćamo se  nastavi, učenju, školskim, ali i bogatim vanškolskim aktivnostima.

Učenici i nastavnici Srednje škole UŠĆE vam žele uspešan početak nove školske godine!

Srpski