Obeležavanje desetogodišnjice fakulteta

Obeležavanje desetogodišnjice fakulteta

20.04.2018.

Ovog petka, 20.04.2018. godine, Integrisani obrazovni sistem imao je divan razlog za slavlje – proslavljala se desetogodišnjica postojanja Fakulteta za poslovne studije i pravo, od koga je sve počelo i zahvaljujući kome su kasnije nastali i ostali delovi Obrazovnog sistema, među kojima je i Srednja škola UŠĆE.

Učenice I godine iz Beograda, Teodora Vučinić, Natalija Mijatović i Milica Krstović, svojim prisustvom i nastupom dale su lični doprinos ovom lepom i svečanom događaju. Recitovale su monologe iz drame Lj.Simovića Hasanaginica, kao i delove iz poezije američkog pesnika Č.Fina.

Đaci I godine isturenog odeljenja iz Trstenika prikazali su zanimljiv i duhovit skeč o problemima roditeljstva, koji su u današnje vreme prilično učestali.

Ovom prilikom ponosimo se našom dragom koleginicom Marinom Paunović, prof. muzičkog iz Beograda, koja je napisala, komponovala, a na kraju i otpevala himnu posvećenu Integrisanom obrazovnom sistemu.

Svi prisutni toga dana mogli su da se upoznaju sa istorijatom Fakulteta za poslovne studije i pravo, sa mnogim lepim, ali i teškim stvarima sa kojima se Fakultet susretao tokom svoga razvoja. Međutim, složnost jedne porodice, vredan rad, upornost, strpljenje i hrabrost da se uvedu stvari koje niko do tada nije uveo, dovele su Fakutet do čitavog jednog sistema, kome danas i mi pripadamo.

Imamo od koga da učimo i nadamo se da će i Srednja škola UŠĆE jednog dana proslavljati svoju desetogodišnjicu…

Srpski