Ponosimo se našim učenicima

Ponosimo se našim učenicima

U našoj školi svi učenici su različiti, a samim tim i posebni- svako na svoj način. Ono što je zajedničko svima je da se mi, u Srednjoj školi UŠĆE, trudimo da na đake delujemo ne samo obrazovno, već i vaspitno. Nije to lak put, ali nam je važno da, kad izađu iz naše škole, sa ponosom kažu da su bili deo našeg Sistema, a i da mi, sa ponosom isto tako, kažemo da su oni bili naši đaci.

Postoje učenici u našoj školi sa kojima je lako raditi, koji već, tako mladi, imaju jasan cilj u životu i ka njemu grabe silovito, svesni da se ništa ne može postići bez truda i odricanja. Takav je i Luka Krstović, učenik naše druge godine i mladi reprezentativac Srbije u fudbalu, golman Crvene zvezde. Više puta bio je proglašavan za najboljeg golmana internacionalnih turnira. Iako često odsutan zbog brojnih sportskih obaveza, treninga, karantina i utakmica, sve nadoknadi kada dođe u školu i odgovorno pristupi školskim obavezama koje ga sačekaju. Ne zanemaruje svoje obrazovanje, iako bi to mogao.

Drago nam je što je sa nama, jer svojim ponašanjem i zalaganjem pruža lep primer i drugim učenicima. Priželjkujemo još takvih učenika u budućnosti.

http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vest/4933/novi-uspeh-omladinske-skole

http://penal.rs/mladi-kadeti-u-bugraskoj/

http://www.zurnal.rs/fudbal/ostale-lige/49193/zvezda-osvojila-turnir-prijateljstva-u-finalu-pobedjen-osijek-40-gol-razlika-u-pet-meceva-150

http://www.mojacrvenazvezda.net/157238/2017/06/13/dva-pehara-za-mladje-kadete/

Srpski