Naša škola na Sajmu obrazovanja

Naša škola na Sajmu obrazovanja

02/03. mart 2018.

 Iako je II polugodište skoro počelo, kraj školske godine vrlo brzo će stići. Naročito osmacima, koji se prvi raspuštaju i susreću sa jednom od važnih životnih dilema – koju srednju školu upisati?

Kako bi se budući srednjoškolci, a i njihovi roditelji, upoznali sa srednjim školama i njihovim programom, u mnogim osnovnim školama u II polugodištu organizuju se sajmovi obrazovanja. Na licu mesta mogu porazgovarati sa profesorima, nekad i sadašnjim učenicima, pogledati prezentaciju škole i ukratko se informisati o profilima zanimanja, koje određena srednja škola nudi.

Svesni da je prvi utisak vrlo važan, kao i direktan razgovor sa decom i njihovim roditeljima i Srednja škola UŠĆE biće učesnik mnogih sajmova obrazovanja, koji će se organizovati u različitim osnovnim školama. Već smo bili u dve škole – Filip Kljajić Fića na Banovom brdu i Filip Filipović na Voždovcu i zadovoljni smo utiscima.

Ukoliko je roditeljima zgodnije da se sa našom školom upoznaju baš tamo, spisak sajmova obrazovanja, na kojima će naša škola učestvovati, možete pogledati na sajtu naše škole, u okviru odeljka AKTUELNOSTI – OBAVEŠTENJA, koji će se redovno ažurirati.

Dobrodošli ste i radujemo se susretu sa vama i vašom decom…

Srpski